Ara

''Sağlıklı Besleniyorum, Enerjimi Harcıyorum'' sloganıyla başlatmış olduğumuz fiziksel aktivite çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Ara

Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için tüm okulca uyguladığımız "kitap okuma saati"etkinliğimiz devam etmektedir.    Dünyada yaşayan tüm insanlar her gün kitap okumanın ne kadar iyi bir şey olduğu konusunda mutlaka hemfikir olacaklardır. Ancak kim her gün kitap okuyor? Maalesef kitap okuma oranı yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada giderek azalıyor. Kitap okuma oranının azalmasının en büyük nedeni olarak teknoloji, internet ve dolayısıyla mobil cihazların yaygınlaşması görülüyor.    O insanı cezbeden sayfaların kokusunu duyarak bir kitabın içinde kaybolmanın verdiği zevkin yanı sıra kitap okuma ile zihinsel gelişim arasında direkt bir bağlantı olduğunu gösteren pek çok çalışma bulunuyor.

Kas

Okulumuz Halk Oyunları Ekibi çalışmalarına tam hız devam ediyor.

Kas

Okulumuz öğretmenleri başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun!

Kas

Sensiz geçen ilk öğretmenler günü… Seni hiç unutmayacağız Tekin Öğretmen…

Kas

Okulumuz öğretmenlerine "Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı" kapsamında  Eğitimde Ödül ve Ceza, Değerler Eğitimi ve Etkili Sınıf Yönetimi konularıyla ilgili hizmetiçi eğitim düzenlendi.Beşiri Danalı Ortaokulu Müdürü Dr. Şehmus ORAL Eğitimde Ödül ve Ceza, Kozluk Çayhan İlkokulu Müdür Yardımcısı Ahmet ÇİFTÇİ Değerler Eğitimi, Batman Üniversitesi Dr. Öğrt. Üyesi Ömer Murat ÖTER ise Etkili Sınıf Yönetimi konularıyla ilgili hazırladıkları etkinliklerle eğitimin daha eğlenceli olmasında emek harcadılar. Kendilerine ve Okul idaresine katkıları için teşekkür ederiz.

Derslere Kısa Bir Mola

İYİ TATİLLER!

Güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle.️️

Kas

Okulumuz 3/C Sınıfı "Meslekleri Tanıyalım" adlı etkinliğine Eczacı Dicle FIRAT katıldı.

Öğrencilerimizle verimli ve eğlenceli bir vakit geçirdikleri için Eczacı Dicle FIRAT Hanıma okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Kas

Tarih:10 Kasım, Saat: 09.05. Atamızı saygı, sevgi ve özlemle andık… 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kutlu olsun. Ölümsüzlük kimseye bu kadar yakışmadı..

Kas

"Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Bağımsızlığımızın Mimarı, Başöğretmenimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlayışımızın 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz."

Kas

Okulumuzda "TUBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ" etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında lösemi hastalığı hakkında toplum bilinci oluşturmakta, çocuklarımızın yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekerek; onlara olan destekleri arttırabilme amacıyla ülke genelinde farkındalık yaratma ve kanserden korunma bilinci oluşturma çalışmaları gerçekleştirmektedir. Biz de Adem İlkkılıç İlkokulu olarak LÖSEV'in çalışmalarına katkı sağlamak ve öğrencilerimizi bilinçlendirmek için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımızdan kareler

Kas

100.Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız okulumuzda coşkuyla kutlandı.