Adem İlkkılıç İlkokulu

Adres
ÇAMLITEPE MAH. 4016 SK. ADEM İLKKILIÇ İLKOKULU SİTESİ ADEM İLKKILIÇ İLKOKULU BLOK NO 5 MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Batman’ nın en iyi eğitim hizmeti veren okulu olmak ve tüm öğrencilerimizin ilgi, istek ile yetenekleri doğrultusunda yetiştirilmelerini sağlayarak, toplumsal kalkınmanın itici gücü olan nitelikli insan gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır.
Misyon
Evrensel Eğitim ve Öğretim İlkeleri doğrultusunda toplumsal değişmeyi sağlayacak kuşaklar yetiştirerek bilgi ve becerinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük eden bir kurum olmaktır.
07:40-12:40 12:50-17:40
Merkezi Sistem (Doğalgaz) Kalorifer
Ulaşım
Çamlıtepe mahallesinde yer alan okulumuza Soracan durağından(siirt çevre yolu) üniversite hattı minübüsleri ile, Dörtyol(Çömçe lokantası) önünden ise pembe başlıklı minübüsler ile ulaşılabilir.
Okulumuz Özel Dünya Hastanesi civarında bulunmaktadır.
Okulumuz Batman Merkezdedir.
Okulumuz E twinning Avrupa Kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS AKREDİTASYON PROJESİ KAPSAMINDA BİR ÖĞRETMENİMİZ VE OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALMANYADA BİR HAFTA OKUL EĞİTİMİ PROGRAMINA KATILMIŞTIR.